Uw behandelaar en praktijkhouder drs. Maud van den Elsen is een GZ-psycholoog (afkorting van Gezondheidszorgpsycholoog).  Dat houdt in dat zij na haar universitaire opleiding psychologie nog een vervolgopleiding tot GZ-psycholoog  gedaan heeft en vermeld staat in het BIG-register.

 

Als brede professional is zij (regie)behandelaar van alle cliënten, opgeleid in diagnostiek en verschillende psychologische behandelvormen, zodat uw behandeling afgestemd kan worden op uw klachten en hulpvraag. In de behandeling voor zowel volwassenen als kind&jeugd maakt zij gebruik van cognitieve gedragstherapie, traumaverwerking middels o.a EMDR, ACT, schematherapie, Emotionally focused therapy (EFT) en oplossingsgerichte therapie.

 

Msc. Janne van der Weijden is werkzaam als basispsycholoog kind- en jeugd. Na haar bachelor psychologie heeft ze de master klinische kinder- en jeugdpsychologie behaald. Binnen de specialistische kinder- en jeugd GGZ heeft Janne brede werkervaring opgedaan met uiteenlopende psychische klachten bij kinderen, jongeren en hun ouders. Naast psychodiagnostisch onderzoek biedt Janne psychologische behandeling aan kinderen en jongeren vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch kader.