Uw behandelaar en praktijkhouder drs. Maud van den Elsen is een GZ-psycholoog (afkorting van Gezondheidszorgpsycholoog).  Dat houdt in dat zij na haar universitaire opleiding psychologie nog een vervolgopleiding tot GZ-psycholoog  gedaan heeft en vermeld staat in het BIG-register.

 

Als brede professional is zij (regie)behandelaar van alle cliënten, opgeleid in diagnostiek en verschillende psychologische behandelvormen, zodat uw behandeling afgestemd kan worden op uw klachten en hulpvraag. In de behandeling voor zowel volwassenen als kind&jeugd maakt zij gebruik van cognitieve gedragstherapie, traumaverwerking middels o.a EMDR, ACT, schematherapie, Emotionally focused therapy (EFT) en oplossingsgerichte therapie.

 

Werkzaam op maandag t/m donderdag, vrijdag enkel telefonisch

 

Msc. Janne van der Weijden is werkzaam als basispsycholoog kind- en jeugd en ondersteunt bij Psyworks Maud bij diagnostisch onderzoek en behandeling. Na haar bachelor psychologie heeft ze de master klinische kinder- en jeugdpsychologie behaald. Binnen de specialistische kinder- en jeugd GGZ heeft Janne werkervaring opgedaan met uiteenlopende psychische klachten bij kinderen, jongeren en hun ouders. 

 

SKJ-registratie psycholoog kind- en jeugd: 130005244