Uw afspraak. Onze afspraak.


Wanneer U een afspraak voor een intakegesprek wilt inplannen, kunt u hiervoor zowel telefonisch, per mail of via het contactformulier op de site contact opnemen met uw behandelaar. U heeft hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig (Basis GGZ).

 

Na het intakegesprek kan de behandeling van uw klachten vaak direct starten. Wij zullen dan de afspraken samen met U inplannen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voor de kinder- en jeugd GGZ dient eerst een beschikking bij de gemeente aangevraagd te worden.

 

Behandelafspraken duren normaal gesproken 45 minuten. Uw behandelaar heeft dan nog 15 minuten rapportagetijd.

 

U kunt een afspraak telefonisch annuleren tot 24 uur voor de afspraak op telefoonnummer.

U mag hierbij de voicemail inspreken.  0492-350863  of   06-38076169

 

Annuleringen die minder dan 24 uur van tevoren gedaan worden, of wanneer u niet op de afspraak verschijnt, worden in rekening gebracht als ‘no-show’ a €52,- (50% van de reguliere consultprijs voor niet-vergoede zorg). Dit bedrag valt niet onder de vergoeding van uw verzekeraar en wordt bij U in rekening gebracht. Uitzonderingen hierop zijn indien U of een gezinslid acuut in het ziekenhuis is opgenomen, U een verkeersongeval heeft gehad of er sprake is van een sterfgeval in uw gezin.

 

 

Indien u onverhoopt een afspraak vergeten bent af te melden, verzoeken wij u zo snel mogelijk contact op te nemen om een nieuwe afspraak te maken. Indien we binnen 2 weken niets van u vernemen, neemt de behandelaar contact met u op.

 

Indien er 4 weken na een "no-show" geen nieuwe afspraak is gemaakt, wordt het actieve behandeltraject als geannuleerd beschouwd en worden de kosten voor het afgesproken behandeltraject bij uw zorgverzekeraar in rekening gebracht.