E-health, oftewel de digitale ondersteuning van de zorg wordt steeds belangrijker. Vanuit huis kunt U bijvoorbeeld voor de intake alvast een aantal digitale vragenlijsten invullen.

 

Wanneer het passend is binnen de behandeling, maakt Psyworks ook gebruik van E-health binnen de behandeling. Dit houdt dan in dat u naast de reguliere behandeling extra ondersteuning krijgt via het digitale platform van Embloom. Dit is altijd op maat en afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat kan zijn met extra oefeningen, psycho-educatie (informatie) of digitaal contact met uw behandelaar maar kan ook bestaan uit de volgende volledige behandelmodules: 

 

Welkomstmodule

Leefstijl

Depressieve stoornis

Gegeneraliseerde angststoornis

Paniekstoornis

ACT

Slaapstoornis

Mindfulness

 

 

Bij aanmelding is het mogelijk om direct te starten met een digitaal hulpaanbod, zodat u voor de intake al kunt starten met digitale behandeling.

 

Tijdens de behandeling wordt middels digitale vragenlijsten het effect van de behandeling gemeten. U krijgt hiervoor een uitnodiging.

 

 

Heeft U zelf interesse in andere digitale toepassingen in de zorg? Hieronder vind U een aantal sites die U wellicht aanspreken.

 

VGZ heeft een gratis Mindfulness app te vinden op: www.vgz.nl/mindfulness-coach-app

 

Op www.mentaalvitaal.nl kunt informatie vinden over allerlei psychische klachten.

 

Op www.minderdrinken.nl kunt u (anoniem) een zelfhulpcursus volgen gericht op het verminderen van alcoholgebruik

 

Op www.113.nl vind U informatie en ondersteuning bij suïcidale klachten

 

Op www.zelfhulpnetwerk.nl kunt u terecht voor lotgenotencontact binnen de regio brabant zuid-oost

 

Informatie ten aanzien van eten, uiterlijk en gewicht voor meiden is te vinden op www.99gram.nl. Hier is ook een zelfhulpcursus te vinden gericht op een laag zelfbeeld.