Maud van den Elsen 

        GZ-psycholoog/ EMDR Practitioner (VEN)

        Volwassenen en kind & jeugd

  •                  Cognitieve gedragstherapie
  •                  EMDR
  •                  ACT Acceptance & Commitment therapy
  •                  Interpersoonlijke psychotherapie IPT
  •                  Oplossingsgerichte therapie
  •                  EFT relatietherapie
  •                  Beknopte eclectische psychotherapie bij PTSS
  •                  Systeemtherapie
  •                  Ouder - kind trauma therapie

 

Uw behandelaar en praktijkhouder drs. Maud van den Elsen is een GZ-psycholoog (afkorting van Gezondheidszorgpsycholoog).  Dat houdt in dat zij na haar universitaire opleiding psychologie nog een vervolgopleiding tot GZ-psycholoog  gedaan heeft en vermeld staat in het BIG-register. Voor de start van Psyworks begin 2019, is Maud o.a ruim 10 jaar als psycholoog bij GGzE Eindhoven werkzaam geweest binnen de specialistische GGZ voor cliënten met complexe psychiatrische problematiek.

 

Als brede professional is zij (regie)behandelaar van alle cliënten, opgeleid in diagnostiek en verschillende psychologische behandelvormen, zodat uw behandeling afgestemd kan worden op uw klachten en hulpvraag. U kunt ook bij Maud terecht voor uiteenlopend psychodiagnostisch onderzoek. In de behandeling voor zowel volwassenen als kind&jeugd maakt zij gebruik van cognitieve gedragstherapie, traumaverwerking middels o.a EMDR, ACT, schematherapie, Emotionally focused therapy (EFT) en oplossingsgerichte therapie.

 

Gezien de positieve effecten van EMDR-behandeling en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden daarvan bij uiteenlopende psychische klachten, is Maud na de EMDR- basisopleiding, EMDR- vervolgopleiding en supervisie geregistreerd als EMDR Europe Practitioner bij de EMDR-vereniging Nederland en hiermee gecertificeerd voor complexe traumabehandeling middels EMDR, zoals bij vroegkinderlijk trauma, seksueel misbruik of chronische traumatisering (complexe ptss).

 

Werkzaam op maandag t/m donderdag, vrijdag enkel telefonisch bereikbaar

 

Msc. Janne van der Weijden is werkzaam als basispsycholoog kind- en jeugd en ondersteunt bij Psyworks Maud bij diagnostisch onderzoek bij kinderen en jongeren. Na haar bachelor psychologie heeft ze de master klinische kinder- en jeugdpsychologie behaald. Binnen de specialistische kinder- en jeugd GGZ heeft Janne werkervaring opgedaan met uiteenlopende psychische klachten bij kinderen, jongeren en hun ouders. 

 

SKJ-registratie psycholoog kind- en jeugd: 130005244

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne Thijssen werkt als gezinsbehandelaar bij Psyworks en richt zich op de behandeling van gezinnen waarvan kinderen en jongeren in zorg zijn bij Psyworks. Ze heeft de HBO opleiding sociaal-pedagogisch hulpverlener afgerond en is begonnen als begeleidster in de zorg . Ze heeft ervaring opgedaan op woon, activiteit, behandel- en crisisgroepen. Van jong tot oud met bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek.

 

Sinds een aantal jaren is Anne gezinsbehandelaar. Het uitgangspunt bij (intensieve) ambulante gezinsbehandeling is de eigen kracht van gezinnen en de nadruk ligt op psycho-educatie, het verbeteren van de onderlinge communicatie, versterken van de opvoedvaardigheden en het vergroten van de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind. Ook het meer betrekken van het sociaal netwerk kan hierbij gestimuleerd worden

 

Wij vinden het erg belangrijk dat ook het gezin, bredere systeem en/of school, indien geïndiceerd, ondersteuning krijgen naast het individuele behandeltraject van uw kind.

 

 

SKJ registratie :      140022425 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariëtte Kuper

 

 

Voor de specialistische kinder- en jeugd GGZ is mw. Mariette Kuper, KJ-psychiater tevens betrokken bij de behandeling van kinderen en jongeren die in zorg zijn bij Psyworks.

AGB code: 03069114

 

Voor meer informatie over mw. Kuper, zie: www.kuperpsychiater.nl